TIR AMB PASSETJA

TIR AMB PASSETJA
SA PASSETJA

sábado, 19 de abril de 2014

UN POQUET D'HISTÒRIA!

UN POQUET D'HISTÒRIA!


A la plana de la Federació Balear de Tir de Fona trobam l'enllaç d'història, que diu:
Els origens de sa fona nasqueren al paleolític, quan l'homo havia aprés a trenar i a teixir. I és natural pensar que, al principi, la fona servís com a arma defensiva fins que l'home es va donar conte que també era un magnífic estri de caça. Ha de situar-se en l'Orient, en la més remota antiguitat. Tenim constància que les tribus bàrbares que envoltaven Egipte i les tribus asiàtiques coneixien, des de temps immemorial, l'ús de la fona. Els pobles semites, fenicis i israelites la van usar amb especial habilitat.


¡UN POQUITO DE HISTORIA!      En la página de la Federación Balear de Tiro con honda encontramos el enlace de historia, que dice:
Los de la honda nació en el paleolítico, cuando el hombre ya había aprendido a trenzar y a tejer. Y es natural pensar que, al principio, la honda sirviera como arma defensiva hasta que el hombre se dio cuento que también era un magnífico utensilio de caza. Ha de situarse en el Oriente, en la mas remota antigüedad. Tenemos constancia de que las tribus bárbaras que rodeaban Egipto y las tribus asiáticas conocían, desde tiempo inmemorial, el uso de la honda. Los pueblos semitas, fenicios e israelitas la usaron con especial habilidad.

7 comentarios: