TIR AMB PASSETJA

TIR AMB PASSETJA
SA PASSETJA

domingo, 27 de abril de 2014

SES PARTS DE SA PASSETJA


SES MEVES PASSETJES/MIS HONDASSA PASSETJA/LA HONDA    Ses seves parts son/Sus partes son:

     S'ANELLA/LA ANILLA


ES PANER/LA CESTAES TRÒ/LA REBISA10 comentarios:

 1. No ho sabia que en tinguessis tantes!!

  Que tenguis un bon día, nina!!
  Aferradetes ☺

  ResponderEliminar
 2. Es trena l'impuls. No voldria ser-hi a tir.

  Fita

  ResponderEliminar
 3. Hola M, del Mar, No té posat més informació perquè ja et vaig dir que les nostres fones infantils eren molt rudimentàries i tu ens has explicat com en poden ser de perfeccionades...Nosaltres les alternàvem amb els tiradors, la qüestió era tirar pedres i és que la mainada...
  Bon vespre.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Jo tambe. Es primer any. Però per anar a les tirades oficials ja emprava una fona que ferem conjuntament amb el meu mestre que m'ajudar a fer-la.

   Eliminar
 4. Sí que hi ha varietat... Pensava que només hi havia un tipus de fona/passetja.

  Estava pensant que per fer-nos una idea més clara de la tècnica, quan pugues podries penjar un vídeo, encara que sigui curtet (ja veus, acabo d'arribar i ja estic "en plan Don Exigències") :)

  Un abraç des de Castelló

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Doncs si, lo des tipus de passetjes n'hi ha de tot tipus. Ja ho voreu. Exigent? no, es una pluja d'idees que m'interesa molt. Entre tots milloram més be. Ahir varem tenir tirada. Intentaré publicar-ho lo abans possible. Gràcis. M'encantaria sentir més idees. Fins aviat.

   Eliminar
 5. Hola! soc un jove foner de menorca, Raúl Lopera, tir amb equips i crec que te vist, de les fones d'adalt, de que material es la de color negre?
  gracies

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Hola, jo no m'enrecord de tu. Sa passetja negre es pita tenyida com sa roba. M'agrada molt. Me la va fer en Francisco Delgado.... Mos veim per ses tirades!!

   Eliminar