TIR AMB PASSETJA

TIR AMB PASSETJA
SA PASSETJA

miércoles, 16 de abril de 2014

Camp d'entrenament


CAMP D'ENTRENAMENT

     Aquí podem veure es meu Mestre. Anam a entrenar quan podem. És una reunió d'amics, igual que quan anam als Campionat o Tirades que organitza la Federació Balear de Tir de Fona. És molt divertit.

     Sí miram la fotografia podem veure la diana, la part de fusta es el "Tablero" i lo redó es la "Diana". Les tirades son en tres grups separats, els homes, les dones i, els nins amb ses nines, amb distàncies diferents, però puntacions iguals. Ell tira de sa distància curta dels homes, també sa distància llarga per les dones i, els nins i nines. Les distàncies es mesuren per pases.


CAMPO DE ENTRENAMIENTO

     Aquí podemos ver ami Maestro. Vamos a entrenar cuando podemos. És una reunión de amigos, igual que cuando vamos a los Campeonatos o Tiradas que organiza la Federación Balear de tiro con honda. És muy divertido.

     Si miramos la fotografía podemos ver la diana, la parte de madera es el "Tablero" y lo redondo es la "Diana". Las tiradas son en tres grupos separados, los hombres, las mujeres y, los niños con las niñas, con distancias diferentes, pero puntuaciones iguales. El tira de la distancia corta de los hombres, también la distancia larga para las mujeres y, de los niños y niñas. Las distancias se miden en pasos.

2 comentarios:

  1. Molt bé...crec que també conec al mestre!! ☺

    Nanit!
    Ps: Demà més lliçons, jejje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ho crec lluneta que el coneixes. Fins avui. Besitos.

      Eliminar